Sluiten

Winkelmand

Dichtbij
Zoeken
Dichtbij

Creëer een account

Story, Amsterdam, Rotterdam, Schoenen, Mascolori


Mascolori Story

Mascolori bestaat sinds 2011 en is geboren in Rotterdam. Mascolori is er voor mensen die het anders zien en het bovenal anders doen. Samen met alle Mascoloristen vormen we een steeds groter wordende groep mensen die meer delen dan de liefde voor kleur en mooie schoenen.

De kracht en kunst van nieuwe wegen inslaan, ontdekken en verrassen is waar Mascoloristen elkaar vinden. Samen maken we de wereld op deze manier interessanter en vrolijker. Door Mascolori uit te dragen en door bijvoorbeeld samen te komen op Mascolori events (check Facebook voor de laatste updates).


Story, Amsterdam, Rotterdam, Schoenen, Mascolori
Story, Amsterdam, Rotterdam, Schoenen, Mascolori
Story, Amsterdam, Rotterdam, Schoenen, Mascolori


Mode en kunst

Naast onze 'reguliere' collectie van unieke en stijlvolle schoenen gaan wij samenwerkingen aan. Hierin komen mode en kunst samen. Zo presenteerden we in 2015 de Markthalschoenen. De eerste Mascolori Collab.

Elke keren per jaar ontmoeten we andere creatieve en ondernemende mensen waarmee we een mooie samenwerking hebben. Alle samenwerkingen vind je hier.Met passie gemaakt

De gehele collectie designen we met plezier in Rotterdam. De schoenen worden met veel toewijding en vakmanschap gemaakt in Portugal. Met de hand en in kleine oplagen van rond de 75 paar. Deze schoenmakers hebben net zoveel passie voor unieke én kwaliteitsschoenen als jij.

Omdat we in super kleine oplagen produceren ben jij gegarandeerd van een mega unieke schoen. Daarnaast is het op deze manier mogelijk om voortdurend nieuwe schoenen te introduceren in het assortiment. Reden genoeg dus om de Mascolori Stores en website plat te lopen.

Graag nemen wij jou virtueel mee naar Porto (het hart van onze schoenen- en sokkenproductie) voor een kijk achter de schermen. Bekijk de video om een inkijkje te krijgen in hoe jouw Mascolori’s gemaakt worden.