★★★★★
★★★★★
reviews

Sinds 2011

Mascolori bestaat sinds 2011 en is geboren in Rotterdam. Daar vind je ook de altijd gezellige Mascolori Store. We staan voor je klaar met een persoonlijke touch met koffie, koekjes, een wijntje en vooral heel veel te gekke Mascolori´s. We zijn een kleurrijk huis en bieden een warm welkom voor alle kleurrijke zielen. 

Feest mee

In de Mascolori Store is het vaak feest. We vieren het leven en doen dat graag met alle Mascoloristen. Dat kan op een dinsdagochtend maar ook op een feestje in het weekend. Zo vieren we elk jaar onze verjaardag met alles er op en eraan. Houd de socials in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en om te weten wat voor leuks we organiseren. En/of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo houden we als liefhebbers van kleur zoveel mogelijk contact.

En meer

Heb je zelf een creatief idee en wil je dat met ons delen dan ben je altijd welkom. Een gezellig gesprek gaan we nooit uit de weg. In de Mascolori Store hebben we daarnaast in de meeste maten nog wel wat samples liggen die niet op de site staan. Elk bezoek is dus een unieke belevenis.

Waar vind je de Mascolori Store?

Nieuwe Binnenweg 116,
3015BE, Rotterdam.

Route Op tien minuten loopafstand van het Centraal Station.

Parkeren in het centrum van Rotterdam is alleen betaald parkeren. Op de Nieuwe Binnenweg betaal je met Chipknip of Creditcard.

Van dinsdag t/m zondag staan wij voor u klaar. U kunt bij ons langskomen van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 18:00 uur. Op zondag staan we van 12:00 tot 17:00 in de winkel om je te verwelkomen.

Schrijf je in voor
het laatste Mascolori nieuws de nieuwe collecties

Bedankt voor uw inschrijving