★★★★★
★★★★★
reviews

Betalen

Laat je horen!

Onze klantenservice is bereikbaar vanaf

Dinsdag t/m zaterdag, 10:00 – 18:00 en zondag, 12:00 – 17:00.

U kunt ons ook bellen op T +31 10 223 05 35.

Je kunt veilig met iDeal, Paypal, Creditcard en Overboeking betalen. Je kunt deze betaalmogelijkheden kiezen in het bestelscherm. Mocht je voor overboeking kiezen, kan je gebruik maken van onderstaande gegevens:

Nederland: Rekeningnummer NL59RABO0313980039 ten name van Mascolori B.V. te Rotterdam

iDeal
iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. iDeal is de koppeling tussen banken voor uw online betaling.

Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Paypal
PayPal is is een betalingssysteem waarmee je kunt betalen en waarbij je geen creditcard nodig hebt. PayPal is een ‘tussenbankrekening’. PayPal schrijft geld van jouw rekening af, zet dat op je account en maakt dat vanaf je PayPal-account het geld over naar de verkoper. Zo kan de verkoper nooit de gegevens van jouw priverekening krijgen. Het is veilig, snel, makkelijk en gratis. Ook ben je bij Paypal verzekerd voor je aankopen. Je kunt namelijk een geschil indienen als je je aankoop niet krijgt. Paypal onderzoekt de situatie, en als blijkt dat je inderdaad niks binnen hebt gekregen, krijg je je geld teruggestort.

Het is dus eigenlijk veel makkelijker en toegankelijker dan een creditcard en veilig. Ook kun je met creditcard (Visa/Mastercard).

Schrijf je in voor
het laatste Mascolori nieuws de nieuwe collecties exclusieve feestjes

Bedankt voor uw inschrijving