★★★★★
★★★★★
reviews

There is an artist in every man

Mascolori is er voor mensen die het anders zien en het bovenal anders doen. Samen maken we de wereld op deze manier interessanter en vrolijker. Met een paar Mascolori’s laat je zien wie je bent en ben je unieker dan uniek want de schoenen worden in mini-oplages gemaakt in Portugal. Sta je graag in de spotlights en/of heb je een creatieve ziel dan laat je dat zien met jouw favoriete, handgemaakte schoenen. Veel designs komen tot stand in samenwerking met bevriende kunstenaars. Heb jij ook een idee, laat dat dan weten. Met alle Mascoloristen samen komen we tot dingen waar je niet van kon dromen. 

Ontworpen in Rotterdam

Sinds 2011 is Mascolori de plek waar de meest bijzondere schoenen worden gemaakt. Is Mascolori dan echt niet Italiaans? Nou ja.... We hebben een Mediterrane inborst maar we zijn in Rotterdam getogen. En dat hoor je wellicht als je ons telefonisch wat wilt vragen of gezellig je droompaar komt uitzoeken in de Mascolori Store. Met een bevlogen Mascolori-team runnen we de boel. Met zijn allen ontwerpen we maar schenken we ook je wijn in en zorgen we dat jij je bestelling zo snel als mogelijk thuis ontvangt.

Op beurzen in Milaan en Parijs zoeken we het meest toffe materiaal om Mascolori’s mee te maken. En we werken met onze bevriende kunstenaars samen waarna we materiaal fabriceren bij een van onze partners. Zo krijg jij schoenen die echt anders zijn en waarmee je gezien wordt. 

Handgemaakt in Portugal

Net ten Zuiden van Porto liggen de fabrikanten die voor merken uit het hogere segment kwaliteitsschoenen maken. Wij werken daar al jaren met onze vaste schoenmakers. Daardoor weet jij dat elke schoen lekker zit als jij je maat eenmaal weet en dat de kwaliteit Mascolori-waardig is. 

Elke dag maken we in Rotterdam vernieuwende designs. Dat doen we ook met andere creatieven en op basis van input van jullie Mascoloristen.

Schrijf je in voor
het laatste Mascolori nieuws de nieuwe collecties exclusieve feestjes

Bedankt voor uw inschrijving