Welkom bij Mascolori

In de Mascolori Store vind je niet alleen jouw droomschoenen maar ook unieke sokken, veters en andere accessoires. Bij elke schoen is een bijpassende riem verkrijgbaar. Maak je Mascolori’s compleet en geniet van jouw kleurrijke uitstraling. Dit alles in een inspirerende omgeving waar muziek te horen is, kunst is geëxposeerd, gedronken wordt en Mascoloristen samen komen.


Houd onze Facebookpagina in de gaten, want wij vinden elke maand wel een reden om een feestje te vieren. Dat kan zijn omdat we een nieuw model presenteren, we een kunstenaar hebben die zijn werk exposeert of gewoon omdat we er zin in hebben. Reden genoeg om een bezoek te brengen aan de Mascolori Store in Rotterdam!

 

Kom met de trein

De winkel ligt op 10 minuten loop afstand van Rotterdam Centraal Station. Kom je toch met de auto dan geldt er betaald parkeren.


Alleen pinnen

In de Mascolori Store kun je alleen met pin betalen en natuurlijk met de Mascolori Giftcard. Contant geld accepteren wij omwille van de veiligheid niet.

Adres

Nieuwe Binnenweg 116, 3015 BE Rotterdam, Tel: 010 - 22 30 535

Openingstijden:


Tijdens het paasweekend kan je bij ons op afspraak komen shoppen, bel of mail voor een afspraak, dus ook op 2, 3 of 4 april!

Er mag weer een paar Mascolori's gepast worden in de meest kleurrijke winkel van Rotterdam.

Dat is superfijn en leuk en gezellig.

Maak een afspraak om te komen private shoppen. Dat betekent dat je 1 iemand mag meenemen en dat jij of jullie de Mascolori Store voor jezelf hebt. Zo is het veilig en overzichtelijk.

Wat kan je verwachten?

Samples in verschillende maten die jij voor een leuke prijs mag meenemen (staan niet op de site)

Een lekker bakkie

Een prachtige collectie Mascolori's die jij eindeloos mag passen en bewonderen.

Mail naar sywert@mascolori.nl of bel naar 010-2230535 om een afspraak te maken.

Je hebt de winkel een uur voor jezelf! Winkeltijden zijn van 10.00 tot 18.00 uur van maandag tot en met zondag. Genoeg kansen dus. Tot snel :-)