schoenenwand winkel rotterdam

Welkom bij Mascolori

In de Mascolori Store vind je niet alleen jouw droomschoenen maar ook unieke sokken, veters en andere accessoires. Bij elke schoen is een bijpassende riem verkrijgbaar. Maak je Mascolori’s compleet en geniet van jouw kleurrijke uitstraling. Dit alles in een inspirerende omgeving waar muziek te horen is, kunst is geëxposeerd, gedronken wordt en Mascoloristen samen komen.


Houd onze Facebookpagina in de gaten, want wij vinden elke maand wel een reden om een feestje te vieren. Dat kan zijn omdat we een nieuw model presenteren, we een kunstenaar hebben die zijn werk exposeert of gewoon omdat we er zin in hebben. Reden genoeg om een bezoek te brengen aan de Mascolori Store in Rotterdam!

 

Kom met de trein

De winkel ligt op 10 minuten loop afstand van Rotterdam Centraal Station. Kom je toch met de auto dan geldt er betaald parkeren.


Alleen pinnen

In de Mascolori Store kun je alleen met pin betalen en natuurlijk met de Mascolori Giftcard. Contant geld accepteren wij omwille van de veiligheid niet.


Adres

Nieuwe Binnenweg 116, 3015 BE Rotterdam, Tel: 010 - 22 30 535

 

 

Openingstijden:

We zijn geopend van dinsdag tot en met zondag. Van dinsdag tot en met zaterdag kun je vanaf 10:00 tot 18:00 bij ons terecht. Op de zondag zijn wij er van 12:00 tot 17:00 voor je.