Welkom bij Mascolori

In de Mascolori Store vind je niet alleen jouw droomschoenen maar ook unieke sokken, veters en andere accessoires. Bij elke schoen is een bijpassende riem verkrijgbaar. Maak je Mascolori’s compleet en geniet van jouw kleurrijke uitstraling. Dit alles in een inspirerende omgeving waar muziek te horen is, kunst is geëxposeerd, gedronken wordt en Mascoloristen samen komen.


Houd onze Facebookpagina in de gaten, want wij vinden elke maand wel een reden om een feestje te vieren. Dat kan zijn omdat we een nieuw model presenteren, we een kunstenaar hebben die zijn werk exposeert of gewoon omdat we er zin in hebben. Reden genoeg om een bezoek te brengen aan de Mascolori Store in Rotterdam!

 

Kom met de trein

De winkel ligt op 10 minuten loop afstand van Rotterdam Centraal Station. Kom je toch met de auto dan geldt er betaald parkeren.


Alleen pinnen

In de Mascolori Store kun je alleen met pin betalen en natuurlijk met de Mascolori Giftcard. Contant geld accepteren wij omwille van de veiligheid niet.

Rotterdam

Nieuwe Binnenweg 116, 3015 BE Rotterdam, Tel: 010 - 22 30 535
Openingstijden:
Dinsdag tot en met zaterdag 10:00 -18:00

Zondag vanaf nu op afspraak.
Op zondagmiddag kun je super veilig en relaxed je Mascolori's uitzoeken. Je hebt namelijk een uur in de winkel voor jou (en je partner) exclusief.
Bel of mail Sywert voor een afspraak en hij zorgt dat de koffie klaar staat.
Vanwege de maatregelen is deze bijzondere zondag optie mogelijk tot en met 31 december.
Contact ons zsm voor een afspraak zodat het voor jouw ideale tijdstip ingepland kan worden. Uiterlijk 24 uur voorafgaand reserverven.
We staan voor je klaar tussen 12.00 en 17.00.
Tot snel online of in de Mascolori store.
Telefoon nummer: 06-57619876
E-mail: sywert@mascolori.nl