Bezig met laden...

Embrozes Water

De Embrozes staan NU online en je kunt ze Pre-orderen tot 30 April 2022. We bekijken daarna welke schoenen we in de collectie opnemen. Dus wil je zeker zijn dat je jóuw favoriet kan dragen en niet vies bent van de tijdelijke pre-order-korting sla dan nu je slag! Huiskunstenaar Pieter Zandvliet is de genius achter het Embrozes trio. Op basis van zijn schilderingen hebben we 3 zomerse Mascolori's gecreëerd. De rozen zijn in typische Zandvliet-stijl getekend. Surrealistisch, speels en met een knipoog naar de realiteit. Rozen zoals alleen hij ze kan portretteren. De 3 kleurstellingen hebben allemaal een basis van leer in sprekende kleuren. Op het leer zijn de patronen geborduurd. Dit is allemaal tot stand gekomen door de patronen die getekend zijn in het template van een Mascolori te digitaliseren en om te zetten in een borduurpatroon. Ambacht en high-tech komen samen. Bij een van onze partners in het zonnige Portugal is het leer geborduurd waarna het naar de Mascolori-schoenmaker is verzonden. Een resultaat om van te watertanden...
€ 259,00
Het leer is gekleurd in het blauw van een meer waar je graag een frisse duik in wilt nemen. Het borduursel is in een zachte perzik-tint waarmee er een subtiel maar prachtige creatie is geschapen. De lederen zool geeft wat extra licht aan het ontwerp. Deze klassieke puntschoenen voor mannen die van het leven houden zijn in een G/H leest en hebben een leren binnenwerk. En natuurlijk hebben we er een riem bij in jouw maat!
Levering
Je kunt een of meerdere Embrozes Mascolori's tot en met 30 april 2022 bestellen. Daarna sturen we de order naar Portugal. Bestel dus snel jouw maat en desgewenst de al even mooie en matchende riem bij. Waarschijnlijk produceren we ze niet alle 3 dus loop geen risico om je favoriet mis te lopen. Daarnaast krijg je nu een zomerse pre-order korting. Ook niet gek. De levertijd is maximaal 3 maanden dus je ontvangt ze voor augustus in huis. Of kom ze gezellig ophalen in de Mascolori Store.

Het leer dat we gebruiken is van de beste kwaliteit en afkomstig uit Europa. Maar mooie dingen hebben ook liefde nodig. Daarom raden we je aan deze Mascolori's te vertroetelen met een drietal producten.

Leer moet gevoed worden en daarvoor raden wij de Renovateur aan van het Franse merk Saphir. Door de bijenwas die in de volledig uit natuurlijke ingredienten bestaande creme zit, ruikt hij heerlijk. Borstel de schoenen eerst schoon en doe daarna de creme op de schoenen met behulp van een katoenen doek. Laat je Mascolori's 3 minuten drogen en wrijf ze nog even op met een zachte doek.

Om je favoriete schoenen waterafstotend te houden gebruik je een goede multi-spray. Een van de beste is de Jason Markk Repel. Spray de schoenen in als ze droog zijn. Vanaf een centimeter of 20 zorg je ervoor dat je ze volledig natspuit. Wacht daarna 24 uur en doe ditzelfde rondje nog een keer indien gewenst. Let op dat je deze spray op alle materialen behalve lakleer kan gebruiken. 

Last but not least; je zolen. Leren zolen zijn prachtig maar hebben wat liefde nodig. Met de Sole Guard olie van Saphir houd je de zolen waterdicht en houd je ze langer mooi. Wrijf ze in met een droge katoenen doek waarop je de olie hebt gegoten. Laat ze daarna een uur drogen en doe het daarna desgewenst nog een keer. Laat na de tweede sessie de lederen zool 6 uur drogen. Saphir is het Franse schoenverzorgingsmerk. Naast de mooie verpakking zijn alle Saphir producten ook volledig gemaakt van natuurlijke ingredienten.