Embrozes Water

In samenwerking met kunstenaar en vriend, Pieter Zandvliet, kwam dit zomerse model tot stand. Een prachtig boeket in koraal borduursel laat het ontwerp volledig tot bloei komen.
€ 259,00
Het leer is gekleurd in het blauw van een meer waar je graag een frisse duik in wilt nemen. Het borduursel is in een zachte perzik-tint waarmee er een subtiel maar prachtige creatie is geschapen. De lederen zool geeft wat extra licht aan het ontwerp. Deze klassieke puntschoenen voor mannen die van het leven houden zijn in een G/H leest en hebben een leren binnenwerk. En natuurlijk hebben we er een riem bij in jouw maat!
Levering
In samenwerking met kunstenaar en vriend, Pieter Zandvliet, kwam dit zomerse model tot stand. Een prachtig boeket in koraal borduursel laat het ontwerp volledig tot bloei komen.

Het leer dat we gebruiken is van de beste kwaliteit en afkomstig uit Europa. Maar mooie dingen hebben ook liefde nodig. Daarom raden we je aan deze Mascolori's te vertroetelen met een drietal producten.

Leer moet gevoed worden en daarvoor raden wij de Renovateur aan van het Franse merk Saphir. Door de bijenwas die in de volledig uit natuurlijke ingredienten bestaande creme zit, ruikt hij heerlijk. Borstel de schoenen eerst schoon en doe daarna de creme op de schoenen met behulp van een katoenen doek. Laat je Mascolori's 3 minuten drogen en wrijf ze nog even op met een zachte doek.

Om je favoriete schoenen waterafstotend te houden gebruik je een goede multi-spray. Een van de beste is de Jason Markk Repel. Spray de schoenen in als ze droog zijn. Vanaf een centimeter of 20 zorg je ervoor dat je ze volledig natspuit. Wacht daarna 24 uur en doe ditzelfde rondje nog een keer indien gewenst. Let op dat je deze spray op alle materialen behalve lakleer kan gebruiken. 

Last but not least; je zolen. Leren zolen zijn prachtig maar hebben wat liefde nodig. Met de Sole Guard olie van Saphir houd je de zolen waterdicht en houd je ze langer mooi. Wrijf ze in met een droge katoenen doek waarop je de olie hebt gegoten. Laat ze daarna een uur drogen en doe het daarna desgewenst nog een keer. Laat na de tweede sessie de lederen zool 6 uur drogen. Saphir is het Franse schoenverzorgingsmerk. Naast de mooie verpakking zijn alle Saphir producten ook volledig gemaakt van natuurlijke ingredienten.