Jochem de eigenaar in de winkel

 


Mascolori Story

Mascolori bestaat sinds 2011 en is geboren in Rotterdam. Mascolori is er voor mensen die het anders zien en het bovenal anders doen. Samen met alle Mascoloristen vormen we een steeds groter wordende groep mensen die meer delen dan de liefde voor kleur en mooie schoenen.

De kracht en kunst van nieuwe wegen inslaan, ontdekken en verrassen is waar Mascoloristen elkaar vinden. Samen maken we de wereld op deze manier interessanter en vrolijker. Door Mascolori uit te dragen en door bijvoorbeeld samen te komen op Mascolori events (check Facebook voor de laatste updates).


Mode en kunst

Naast onze 'reguliere' collectie van unieke en stijlvolle schoenen gaan wij samenwerkingen aan. Hierin komen mode en kunst samen. Zo presenteerden we in 2015 de Markthalschoenen. De eerste Mascolori Collab.

Enkele keren per jaar ontmoeten we andere creatieve en ondernemende mensen waarmee we een mooie samenwerking hebben. 

 

een samenwerking met kunstenaar Pieter Zandvliet
een samenwerking met pianist Jeroen van Veen
een schoen gebaseerd op Jan Davids schilderijen

 


Met passie gemaakt

De gehele collectie designen we met plezier in Rotterdam. De schoenen worden met veel toewijding en vakmanschap gemaakt in Portugal. Met de hand en in kleine oplagen van rond de 75 paar. Deze schoenmakers hebben net zoveel passie voor unieke én kwaliteitsschoenen als jij.

Omdat we in super kleine oplagen produceren ben jij gegarandeerd van een mega unieke schoen. Daarnaast is het op deze manier mogelijk om voortdurend nieuwe schoenen te introduceren in het assortiment. Reden genoeg dus om de Mascolori Store en website plat te lopen.

Graag nemen wij jou virtueel mee naar Porto (het hart van onze schoenen- en sokkenproductie) voor een kijk achter de schermen. Bekijk de video om een inkijkje te krijgen in hoe jouw Mascolori’s gemaakt worden.