Silencio

€ 219,00

De Silencio, een fluwele schoen gemaakt in samenwerking met kunstenaar Pieter Zandvliet.

Het idee achter het ontwerp van Silencio gaat over stilte en gelijkwaardigheid. Wanneer we allemaal door elkaar heen blijven praten leer je de ander nooit kennen, maar wanneer je stil bent en de ander de ruimte geeft hun verhaal te doen valt er altijd iets te leren. De schedels staan voor het feit dat we onder onze huid  allemaal hetzelfde zijn, maar ze zijn allemaal anders getekend om te laten zien dat ieder er zijn eigen vorm aan geeft. "En daarnaast zijn schedels zijn over het algemeen vrij stil." aldus Pieter.

  • Buitenkant: fluweel
  • Binnenkant: leer
  • Binnenzool: leer
  • Zool: rubber, doorgestikt
  • Breedtemaat: G/H (gemiddeld)
Levering

Indien je gewenste maat op voorraad is dan is de levertijd meestal slechts 1 werkdag. In verband met de Coronacrisis kan het helaas ook langer duren dan je gewend bent. Onze excuses.
De schoenen worden bij je bezorgd door PostNL, wil je ze liever ophalen bij een afhaalpunt, geef dit dan bij het bestellen bij opmerkingen aan.
Mocht je de schoenen terug willen sturen dan kan dat binnen 4 weken naar de Mascolori Store in Rotterdam.

De mooie materialen van deze schoen vragen om een goede verzorging. Wij adviseren dan ook om de schoen direct in te spuiten met de Repel spray van Jason Markk om de schoen te beschermen tegen water en vuil van buitenaf. Het is verstandig om dit elke maand te herhalen, dit is natuurlijk wel afhankelijk van het feit hoe vaak je de schoen draagt.

Maak je het compleet?