Schoenenwinkel Rotterdam: Mascolori!

Zoek je een schoenenwinkel in Rotterdam die meer is dan een schoenenwinkel dan moet je bij Mascolori zijn. Mascolori-schoenen zijn namelijk niet zomaar schoenen en klanten zijn geen klanten. Wij noemen je Mascolorist. Iemand die houdt van kleur en zich thuis voelt in de mooiste schoenenwinkel van Rotterdam. Hier krijg je koffie, Rotterdamse gezelligheid en advies op maat. Woon je in Rotterdam dan is dat handig want Mascolori bevindt zich op loopafstand van Rotterdam Centraal dus kom gezellig langs in de schoenenwinkel die eigenlijk geen schoenenwinkel is. Je snapt het wel :-).

Schoen Rotterdam

Schoenen in Rotterdam of eigenlijk Mascolori’s uit Rotterdam maken de stad en jouw leven kleurrijk. Laat de artiest in jezelf spreken en ga voor dit Rotterdamse kwaliteitsproduct. De meest bijzondere schoenen, de meest aparte schoenen, de meest unieke schoenen vind je in de Mascolori Store in Rotterdam. Schoenen die komen uit Rotterdam. De stad waar men lef heeft en de mouwen opstroopt. Dat laatste maakt niet zoveel uit als je de meest bijzondere schoenen aan hebt. Wie kijkt er dan nog naar je mouwen. Maar kwaad kan het niet.

Klanten over onze schoenenwinkel in Rotterdam

schoenenwinkel Rotterdam centrum

De Mascolori Store bevindt zich in Rotterdam Centrum. Of op het randje van centrum weliswaar. Maar dat maakt het makkelijk om Mascolori te bezoeken. Pak de trein naar Rotterdam Centraal en loop in 10 minuutjes naar de winkel. Of neem de fiets naar de altijd gezellge Mascolori Store. Wel zo handig als je ook nog een wijntje drinkt. Ben je fan van je auto en kom je graag met je auto dan parkeer je ergens op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Het wilde westen biedt wel wat parkeermogelijkheden. De parkeergarage is niet om de hoek dus parkeer in de straat en stap direct de Mascolori Store in. De koffie staat altijd klaar. Hartelijk welkom!