Blue Sassaniden

€ 229,00

Sassaniden was de dynastie in Perzië van het jaar 300 tot 700 vanwaaruit met deze print, textiel items naar India werden geëxporteerd. Later in de 18e eeuw namen Britse kolonialisten kasjmieren shawls met deze print mee terug naar Engeland, waarna het in het Schotse plaatsje Paisley haar definitieve naam kreeg.

 

Deze prachtige naam is bedacht tijdens de name for fame actie door Lex Henny.

Dit zijn de laatste Mascolori's van dit model. Dus kunnen niet meer bij worden besteld. Wil je ze niet missen in je collectie?

Sla dan nu toe!

  • Buitenkant: stof
  • Binnenkant: leer
  • Binnenzool: leer
  • Zool: rubber, doorgestikt
  • Breedtemaat: G/H (gemiddeld)
Levering

Indien je gewenste maat op voorraad is dan is de levertijd meestal slechts 1 werkdag. In verband met de Coronacrisis kan het helaas ook langer duren dan je gewend bent. Onze excuses.
De schoenen worden bij je bezorgd door PostNL, wil je ze liever ophalen bij een afhaalpunt, geef dit dan bij het bestellen bij opmerkingen aan.
Mocht je de schoenen terug willen sturen dan kan dat binnen 4 weken naar de Mascolori Store in Rotterdam.

De mooie materialen van deze schoen vragen om een goede verzorging. Wij adviseren dan ook om de schoen direct in te spuiten met de Repel spray van Jason Markk om de schoen te beschermen tegen water en vuil van buitenaf. Het is verstandig om dit elke maand te herhalen, dit is natuurlijk wel afhankelijk van het feit hoe vaak je de schoen draagt.

Maak je het compleet?