Saphir Medaille D'Or Nettoyant

Voor het (periodiek) reinigen en vlekverwijderen van suede, nubuck, textiel en stof. Met deze reiniger uit de Medaille d’Or lijn haal je het beste in huis. Incl. meegeleverde borstel.
€ 19,00

Deze reiniger voor suede en nubuck van Saphir Medaille d’Or reinigt je suede, textiel of stoffen schoenen en vernieuwt ze.

Ben je zuinig op je schoenen? Dan is deze topper het middel om ze periodiek te onderhouden. Suede, stof en textiel zijn materiaalsoorten die regelmatig onderhouden moet worden om het mooi te houden. Deze Omni Nettoyant van Saphir Medaille d’Or bevat een oplosmiddel dat diep intrekt om vuil te verwijderen en de originele kleur naar boven te halen. Door het gebruiken van Saphir Medaille d’Or Omni Nettoyant kunnen je schoenen veel langer meegaan.

Breng Omni Nettoyant op met de meegeleverde borstel. Gebruik er een klein beetje lauw water bij. Rustig borstelen en vervolgens voorzichtig afspoelen. Tot slot laat je je schoenen drogen. Doe dit gewoon op kamertemperatuur en nooit bij een kachel of in de zon.

Levering

Binnen Nederland is bezorging GRATIS. We bezorgen met Post NL.

Bestel je voor 3 uur 's middags op een werkdag dan pakken we direct je Mascolori's in en ontvang je ze binnen 1 dag.

We bezorgen ook op zaterdag.

Laat bij opermerkingen je wensen achter:

- We pakken de schoenen graag feestelijk voor je in.

- We kunnen je bestelling afleveren bij een Post NL afhaalpunt. Laat ons weten welke.

- De riem kunnen we inkorten. Laat ons weten hoe lang of kort je hem wilt

- Ben je even niet thuis? Laat weten wanneer en waar we je pakketje naar toe mogen sturen.


Mocht je andere Mascolori's willen of heb je je bedacht dan mag je ze natuurlijk terug sturen. Doe dat dan zonder dat je ze hebt ingelopen en binnen 1 maand.

One Size
100ml