Pacifica

Een slang van smaragd siert deze laarsjes. Kleuren met veel diepte en een beetje shine maken de Mascolori's zowel stoer als luxe. De goudkelurige rits kleurt mooi bij de tinten van het leder. Wees niet bang en laat jezelf zien met de Pacific Vipers.

  • Buitenkant: lakleer
  • Binnenkant: leer
  • Binnenzool: leer
  • Zool: rubber
  • Hakhoogte: 4 cm

Over ons lakleer

Lakleer bestaat uit een basis van leer met daarover heen een flexibel en waterdichte synthetische laag. Lakleer heeft een ultieme glans en vocht glijdt er simpelweg af.

Lak blijft mooi als je het verzorgt met een Spray en Shine. De buitenste laag is geen natuurproduct dus gebruik geen waterafstotende spray.

Levering

Indien je de gewenste maat op voorraad is dan is de levertijd slechts 1 werkdag.

Mocht je de schoenen terug willen sturen dan kan dat binnen 4 weken naar de Mascolori Store in Rotterdam.

De mooie materialen van deze schoen vragen om een goede verzorging. Wij adviseren om direct na aankoop de Walter’s Spray & Shine te gebruiken. Deze veelzijdige 3-in-1 spray maakt schoon, beschermt en houdt je Mascolori’s in goede conditie. Daarnaast werkt het waterafstotend. Het product is geschikt voor alle synthetische materialen, behalve textiel en stoffen. De Spray & Shine is gemakkelijk in het gebruik want alles wat je daarnaast nodig hebt is een doekje om op te poetsen.

Maak je het compleet?