Markthal 2.0

€ 259,00

De Markthal 2.0 is er dan. Waarom nu? De Rotterdamse, iconische Markthal bestaat 5 jaar en dat wordt gevierd. Het meest kenmerkende is het magistrale plafond. Hierop is het kunstwerk ‘the Horn of Plenty’ te zien welke komt van de hand van Arno Coenen en Iris Roskam. Naar het kunstwerk kun je uren kijken. In de Markthal of aan je voeten.

  • Buitenkant: leer
  • Binnenkant: leer
  • Binnenzool: leer
  • Zool: leer, doorgestikt
  • Breedtemaat: G/H (gemiddeld)
Levering

Indien je gewenste maat op voorraad is dan is de levertijd meestal slechts 1 werkdag. In verband met de Coronacrisis kan het helaas ook langer duren dan je gewend bent. Onze excuses.
De schoenen worden bij je bezorgd door PostNL, wil je ze liever ophalen bij een afhaalpunt, geef dit dan bij het bestellen bij opmerkingen aan.
Mocht je de schoenen terug willen sturen dan kan dat binnen 4 weken naar de Mascolori Store in Rotterdam.

De mooie materialen van deze schoen vragen om een goede verzorging. Wij adviseren dan ook om de schoen direct in te spuiten met de Repel spray van Jason Markk om de schoen te beschermen tegen water en vuil van buitenaf. Het is verstandig om dit elke maand te herhalen, dit is natuurlijk wel afhankelijk van het feit hoe vaak je de schoen draagt.

Maak je het compleet?