Sluiten

Winkelmand

Dichtbij
Zoeken
Dichtbij

Creëer een account

 

De Rotterdam

Mascolori heeft in samenwerking met Outsider Artist Laan Irodjojo van Galerie Atelier Herenplaats een schoen en sok ontworpen met daarop een beschildering van het gebouw ‘De Rotterdam’. De sokken zijn nog te koop bij Mascolori maar de schoenen van Laan zijn helaas uitverkocht.

Galerie Atelier Herenplaats

Galerie Atelier Herenplaats is sinds 1991 een kunstwerkplaats als onderdeel van stichting Pameijer met Outsider Art als specialiteit. Dit is geen kunststroming, maar een verzamelnaam voor kunst gemaakt door mensen met beeldend talent én een verstandelijke beperking of psychiatrische achtergrond.
Winkel, Amsterdam, Rotterdam, Schoenen, Mascolori

Laan

Laan is geboren in Paramaribo (1969) en sinds 1979 in Nederland. Tijdens een uitstapje naar de Rotterdamse haven werd zijn tekentalent ontdekt. Hij schildert wat hij ziet en het liefst zijn dit de gebouwen, schepen, vliegtuigen, treinen en bruggen van Rotterdam: Laan Irodjojo. Een gum gebruikt Laan niet. Hij tekent snel en trefzeker zonder liniaal. Zijn fotografisch geheugen en natuurlijk gevoel voor verhoudingen en perspectief hebben al menig Rotterdams gebouw in beeld gebracht. Het perspectief klopt niet altijd, maar de details wel: Niets wordt overgeslagen. Soms als een telelens ingezoomd en soms zijn er twee doeken nodig.
Winkel, Amsterdam, Rotterdam, Schoenen, Mascolori