Krona

Een vurige en gepassioneerde slangenprint sieren deze laarsjes. Wat een fijne combinatie is het zwart-rode lakleer en de goudkleurige rits aan de buitenzijde van de schoenen. De zwarte rubberen zool met een klein hakje geven de schoen nog meer uitstraling.
€ 269,00
  • Buitenkant: lakleer
  • Binnenkant: leer
  • Binnenzool: leer
  • Zool: rubber
  • Hakhoogte: 4 cm

Over ons lakleer

Lakleer bestaat uit een basis van leer met daarover heen een flexibel en waterdichte synthetische laag. Lakleer heeft een ultieme glans en vocht glijdt er simpelweg af.

Lak blijft mooi als je het verzorgt met een Spray en Shine. De buitenste laag is geen natuurproduct dus gebruik geen waterafstotende spray.

 

Levering

Indien je de gewenste maat op voorraad is dan is de levertijd slechts 1 werkdag.

Mocht je de schoenen terug willen sturen dan kan dat binnen 4 weken naar de Mascolori Store in Rotterdam.

De mooie materialen van deze schoen vragen om een goede verzorging. Wij adviseren om direct na aankoop de Walter’s Spray & Shine te gebruiken. Deze veelzijdige 3-in-1 spray maakt schoon, beschermt en houdt je Mascolori’s in goede conditie. Daarnaast werkt het waterafstotend. Het product is geschikt voor alle synthetische materialen, behalve textiel en stoffen. De Spray & Shine is gemakkelijk in het gebruik want alles wat je daarnaast nodig hebt is een doekje om op te poetsen.