Don't Suede it

Normale prijs € 229,00 € 183,20

Deze suede schoen in een warme aarde-tint zijn een lust voor het oog. Classy en casual komt hij tot zijn recht. Onder een jeans bijvoorbeeld. Voor Mascolori-begrippen niet het meest uitgesproken model maar wees niet bang: Bewondering zal je oogsten met deze editie. Dze Mascolori's zijn gemaakt in zeer kleine oplage dus wees er op tijd bij want je bent niet de enige die ze mooi vindt.

  • Buitenkant: suède
  • Binnenkant: leer
  • Binnenzool: leer
  • Zool: leer, doorgestikt
  • Breedtemaat: G/H (gemiddeld)
Levering

Indien je gewenste maat op voorraad is dan is de levertijd meestal slechts 1 werkdag. In verband met de Coronacrisis kan het helaas ook langer duren dan je gewend bent. Onze excuses.
De schoenen worden bij je bezorgd door PostNL, wil je ze liever ophalen bij een afhaalpunt, geef dit dan bij het bestellen bij opmerkingen aan.
Mocht je de schoenen terug willen sturen dan kan dat binnen 4 weken naar de Mascolori Store in Rotterdam.

De mooie materialen van deze schoen vragen om een goede verzorging. Wij adviseren dan ook om de schoen direct in te spuiten met de Repel spray van Jason Markk om de schoen te beschermen tegen water en vuil van buitenaf. Het is verstandig om dit elke maand te herhalen, dit is natuurlijk wel afhankelijk van het feit hoe vaak je de schoen draagt.

Maak je het compleet?