Delftsblauw Lak

€ 249,00
In de 17e eeuw beleefden de blauwe decoraties hun hoogtepunt... Tot de intrede natuurlijk van dit Mascolori model! Nu in vernieuwde versie van lakleer, om het geglazuurde effect van het beroemde aardewerk te benaderen. Veel van de patronen designen wij zelf. Het leer van deze Mascolori's wordt geprint met de nieuwste technieken in Italië. Hierdoor zijn de kleuren helder en komen de afbeeldingen scherp naar voren.
  • Buitenkant: lakleer
  • Binnenkant: leer
  • Binnenzool: leer
  • Zool: leer, doorgestikt
  • Breedtemaat: G/H (gemiddeld)
Levering

Indien je gewenste maat op voorraad is dan is de levertijd meestal slechts 1 werkdag. In verband met de Coronacrisis kan het helaas ook langer duren dan je gewend bent. Onze excuses.
De schoenen worden bij je bezorgd door PostNL, wil je ze liever ophalen bij een afhaalpunt, geef dit dan bij het bestellen bij opmerkingen aan.
Mocht je de schoenen terug willen sturen dan kan dat binnen 4 weken naar de Mascolori Store in Rotterdam.

De mooie materialen van deze schoen vragen om een goede verzorging. Wij adviseren dan ook om de schoen direct in te spuiten met de Repel spray van Jason Markk om de schoen te beschermen tegen water en vuil van buitenaf. Het is verstandig om dit elke maand te herhalen, dit is natuurlijk wel afhankelijk van het feit hoe vaak je de schoen draagt.

Maak je het compleet?